Bezúčelová půjčka na cokoli

Každému se někdy v životě může stát, že potřebuje půjčit vyšší finanční obnos na řešení nějaké aktuální situace, buď protože nemá tak vysoké úspory, nebo je zkrátka nechce na daný nákup použít. Potřebujete třeba nové auto, rozbila se vám lednice nebo přestal fungovat notebook, bez kterého nemůžete pracovat.

Jednou z možností, jak situaci vyřešit, je vzít si půjčku. U neúčelové půjčky navíc nemusíte bance říkat, na co peníze potřebujete. Je to jen na vás.

Půjčka úplně na cokoli

U půjčky na cokoli se banka neptá, jak peníze využijete. Můžete tedy peníze použít na opravdu cokoli. Nákup lepšího auta, vybavení do domácnosti, novou ledničku, pračku, myčku, notebook nebo mobilní telefon atd.

Vzít si půjčku netrvá nijak dlouho. Půjčku můžete nezávazně poptat online na webu kb.cz nebo o ni přímo zažádat v internetovém či mobilním bankovnictví. Pokud vaši půjčku schválíme, peníze budete mít k dispozici velmi rychle. S půjčkou vám pomůže i bankovní poradce na jakékoli pobočce nebo po telefonu.

Splátky půjčky si volíte sami

Výši splátek si zvolíte sami podle toho, jak dlouho půjčku budete chtít splácet a kolik si půjčujete. Na vás také záleží, jaký den si pro placení splátky zvolíte. Ideální je vybrat si datum pár dnů po výplatě, abyste měli ještě časovou rezervu pro případy, kdy termín výplaty vyjde na víkend či státní svátky.

A pokud časem zaměstnání změníte a s tím dojde i ke změně dne, kdy vám výplata chodí, nic se neděje. Jednoduše se s bankou domluvíte a nastavíte nové datum, ke kterému budete splátku posílat.

Kdybyste pak kdykoli chtěli půjčku doplatit jednorázově, je to také jedna z možností a banka vám za ni nic účtovat nebude.

Pro živnostníky, podnikatele i zaměstnance

Půjčku na cokoli si můžete vzít jako firma nebo živnostník i jako zaměstnanec. Rozdíl bude v typu půjčky (banka má pro tyto půjčky různé názvy) a v doložení vašich příjmů.

Zaměstnanci dokládají svůj příjem na speciálním formuláři, který je na našem webu ke stažení. Tento formulář vyplníte, vytisknete a zaměstnavatel vám ho potvrdí, nejčastěji na účetním oddělení.

U živnostníků nebo firem je to trochu jinak. Ti bance obvykle doloží své poslední daňové přiznání. Společně s ním pak dodávají potvrzení o zaplacené dani z příjmu, například výpisem z účtu.

Informace o tom, jaké dokumenty budete dokládat ať uz jako občan nebo podnikatel, naleznete v následujících odkazech → dokumenty k půjčce pro podnikatele / dokumenty k půjčce pro občany, poradí vám i naše infolinka nebo bankovní poradce.

Ne na všechno se půjčka hodí

I když se banka u neúčelových půjček neptá, co s penězi děláte, využijte je s rozmyslem. Jsou situace, kde má půjčka svůj smysl. Když se vám rozbije pračka, lednička, auto apod., je potřeba situaci rychle řešit.

Opatrní buďte u tzv. „zbytných výdajů“ a půjčku vždy dobře zvažte.

Pojištění pro případ ztráty zaměstnání

Společně s bezúčelovou půjčkou je pak dobré zvážit i pojištění schopnosti splácet. To se sjednává pro případ, že byste se například ztratili práci či dlouhodobě onemocněli. V takovém případě za vás banka doplatí buď celý dluh, nebo jeho pojištěnou část.

Hodí se mít

Půjčka na cokoli

Půjčka na cokoli

Peníze na cokoli s úrokem od 5,9 % p. a.
Pojištění schopnosti splácet

Pojištění schopnosti splácet

Sjednejte si k hypotéce, půjčce nebo
kreditní kartě