Půjčka na auto pro podnikatele

V Komerční bance máme speciální úvěry pro podnikatele, ale i půjčky pro běžné občany, ze kterých můžete financovat nákup nového osobního nebo firemního auta. Každý z nich má své specifické podmínky.

Ať už kupujete nový nebo ojetý vůz, půjčka na auto se vám bude hodit kdykoli, když potřebujete zaplatit větší částku najednou. V Komerční bance vždy vyjdeme vstříc vašim konkrétním potřebám a možnostem, ať už potřebujete jakékoli auto pro váš startup, fimu nebo velkou a zavedenou společnost.

Půjčka na auto pro podnikatele

Pro podnikatele nabízíme úvěr Profi Auto, díky kterému si můžete půjčit na plnou cenu auta, rychle a bez zbytečného papírování. Cena vozu není nijak omezena, nakoupit můžete osobní auto nebo dodávku. Podmínkou je maximální hmotnost 3,5 tun a auto nesmí být starší 6 let.

K úvěru je možné vzít si i povinné ručení a havarijní pojištění za zvýhodněnou cenu, jehož platby budou součástí splátek úvěru. Stávající klienti Komerční banky nemusí ve většině případů ani dokládat daňové přiznání. Všechno navíc vyřídíte rychle bez zbytečného papírování v internetovém bankovnictví MojeBanka Business nebo Mobilní banka Business.

Proč komerční banka

Patříme k nejbezpečnějším bankám na trhu a jsme schopní poskytnout úvěry jak velkým korporacím, tak menším firmám nebo živnostníkům. Dbáme na to, aby byly firemní půjčky bezpečné a naši klienti se nedostávali do problémů se splácením, proto přistupujeme ke každé firmě i živnostníkovi individuálně a půjčky společně nastavíme podle jejich potřeb a možností.

Vzít si půjčku na auto u Komerčky je snadné. Stačí si vše dobře propočítat, rozumně vybrat výši půjčky a pak už nám jenom nechat telefonní číslo nebo si domluvit schůzku na pobočce. Naši klienti mohou navíc využít i aplikaci Mobilní banka Business nebo MojeBanka Business.

VZÍT SI PŮJČKU NA AUTO 

Sjednejte si