Charitativní golf pro Jistotu

V pondělí 21. května se v Golf clubu Beřovice uskutečnil první ročník charitativního golfového turnaje Nadace Jistota.

21. 5. 2012 10:00
Témata

Kromě zaměstnanců Skupiny KB podpořili nadaci svou účastí také zástupci těchto partnerských firem: Accenture Central Europe B.V., Adastra s.r.o., Anywhere s.r.o., EMC a.s., IBM Česká Republika spol. s r.o., Ness Czech s.r.o., Profinit s.r.o., Semanta s.r.o., Teradata Česká Republika spol. s r.o., Trask Solutions a.s., Unicorn Systems A s.r.o., Xerox Czech Republic s.r.o. Na startu se tak objevilo přes 80 golfistů.

Výtěžek ze startovného byl rozdělen na podporu Charity sv. Anežky Otrokovice - Charitního domu Otrokovice (21 990,- na lůžko LINET) a Hospicové péče sv. Zdislavy (50 000,- na přístrojové vybavení pro paliativní péči). Dárkové šeky obdarovaným předal osobně generální ředitel Komerční banky p. Henri Bonnet.

V rámci odpoledního vyhlašování výsledků proběhla také aukce obrázků, které namalovaly děti z Mateřské školy speciální a Základní školy speciální v Novém Jičíně. Celková vydražená částka 20 500,- korun bude využita na vybudování sportovní a odpočinkové zahrady v areálu školy.

Vzhledem k příjemné atmosféře a velké spokojenosti všech zúčastněných je již teď téměř jisté, že se z turnaje stane chvályhodná tradice. Ještě jednou tímto všem děkujeme a těšíme se na setkání v příštím roce!

Charitativní golf hráči
Charitativní golf pro jistotu