Od začátku března letošního roku zahájila Komerční banka ve spolupráci se společností Radiomobil vzdálené dobíjení Twist karet mobilních telefonů. To znamená, že majitel Twist karty provede u vybraného bankomatu Komerční banky úvodní registraci této služby a poté již stačí kdykoliv a odkudkoliv odeslat SMS se žádostí o dobití a příslušná Twist karta je následně dobita. Tímto způsobem lze dobíjet částky od 400 do 4 000 korun, přičemž až do odvolání dostane majitel Twist karty navíc 10 % bonus k dobíjené částce.

Služba na vybraných bankomatech Komerční banky - označených symbolem "Twist", je přístupná všem držitelům platebních karet Komerční banky EC/MC, Maestro, VISA, VISA Electron a American Express. Pro aktivaci vzdáleného dobíjení vloží zájemce platební kartu do vybraného bankomatu Komerční banky. Poté zadá PIN platební karty a zvolí z menu bankomatu "Dobíjení v bankomatu", "SMS dobíjení" a následně položku "Registrace/Změna registrace". Po zadání čísla mobilního telefonu obdrzí klient stvrzenku, kde nalezne čtyřmístný DPIN. Tento kód pak použije vždy při odesílání SMS s žádostí o dobití.

Bankomaty Komerční banky umozňují v současné době dobití karet všech mobilních operátorů. Držitelé Oskaret mohou kromě dobíjení karet rovněž provést úhradu faktury, navýšení volací zálohy, provedení platby předem a zaplacení zálohy pro mezinárodní hovory a roaming. Všechny uvedené služby jsou zdarma a lze je provést na 103 bankomatech typu IBM u Eurotelu (GO) a 213 bankomatech typu IBM a NCR KB u Radimobilu (TWIST) a Českého Mobilu (Oskar). Příslušné bankomaty, kde lze dobít kupony jednotlivých mobilních operátorů, jsou označené logy: "Oskar", "Twist" a "GO".