Ve středu 20. června zprovoznila Komerční banka na třech svých bankomatech možnost nákupu GO kuponů, předplacených služeb společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o. V následujících týdnech do konce července bude postupně tato služba zpřístupněna na 169 bankomatech typu NCR a IBM.

Služba na vybraných bankomatech Komerční banky - označených symbolem "GO", je přístupná všem držitelům platebních karet EC/MC, Maestro, Visa, VISA Electron a American Express. Majitel karty po zadání jejího PIN vybere hodnotu kuponu ze škály 300, 500, 1000 a nebo 2000. Na základě této volby získá na stvrzence z bankomatu vytištěný 14 místný kód s popisem, jak telefon dobít. Ten je totožný s postupem při koupi "standardního" kuponu.

Již od února nabízí Komerční banka ve spolupráci s Českým Mobilem, a.s., třetím mobilním operátorem v ČR, službu - dobíjení Oskaret prostřednictvím svých bankomatů.

Kromě dobíjení karet mohou zájemci prostřednictvím vybraných bankomatů rovněž provést úhradu faktury, navýšení volací zálohy, provedení platby předem a zaplacení zálohy pro mezinárodní hovory a roaming. Zákazník obdrží potvrzení o transakci prostřednictvím SMS zprávy a to nejdéle do 15 minut od uskutečnění transakce. Všechny uvedené služby jsou zdarma a lze je provést na 70 bankomatech KB. V současné době se připravuje rozšíření až na 169 bankomatů. Příslušné bankomaty jsou označeny logem Oskar a je na nich instalována reklamní obrazovka Oskar.