Penzijní fond Komerční banky, čtvrtý největší penzijní fond na českém trhu, připravil pro nové klienty tradiční jarní marketingovou kampaň. Díky spolupráci s Komerční bankou mohou získat noví klienti bonus 500 korun a řadu dalších výhod.

Při uzavření smlouvy o penzijním připojištění na pobočce Komerční banky nebo prostřednictvím telefonního centra Komerční banky získají noví klienti PF KB bonus 500 Kč. Nabídka platí pro první 4 000 klientů, kteří uzavřou smlouvu v období od 2. března do 30. dubna 2009.

Komerční banka připíše na účet penzijního připojištění bonus novým klientům, kteří si sjednají vlastní příspěvek minimálně 300 Kč měsíčně a první příspěvek bude připsán na jejich účet u fondu nejpozději 29. května 2009.

Noví klienti mohou dále využívat 5 trvalých výhod Penzijního fondu Komerční banky:

• "Všichni noví klienti Penzijního fondu Komerční banky dostanou zdarma oblíbenou kartu Sphere, která jim umožní ve vybraných obchodech a provozovnách služeb nakupovat se slevou až 40 procent," uvedla Eliška Martinková, marketingová manažerka Penzijního fondu Komerční banky.
  • Všechny služby Penzijního fondu Komerční banky - od sjednání smlouvy, servisu, poradenství až po výplatu dávky - jsou zdarma.
  • Stále oblíbenější je také on-line přístup k účtu účastníka přes internet. Účastníci PF KB tak mohou kontrolovat on-line připsané platby, tisknout aktuální výpisy, elektronickou cestou provádět změny ve smlouvě nebo si vypočítat konkrétní výši vybrané dávky.
  • Další výhodou spoření u PF KB je možnost požádat o mimořádnou výplatu první splátky doživotní penze, a to až do výše jedné třetiny celkového objemu finančních prostředků evidovaných na individuálním účtu účastníka.
  • Nejvýznamnější výhodou PF KB, je pro účastníky penzijního připojištění jeho stabilita a finanční síla. PF KB patří od počátku existence k největším penzijním fondům na trhu penzijního připojištění. V současné době je čtvrtým největším penzijním fondem v objemu spravovaného majetku. PF KB je součástí Finanční skupiny Société Générale, jedné z největších finančních skupin v Evropě. Vykazuje dlouhodobě stabilní hospodářské výsledky a je nositelem ratingu Aa1.cz od renomované ratingové agentury Moody's, což je nejlepší rating, který může penzijní fond v České republice dosáhnout.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 804 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 1 629 000 klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 394 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 673 bankomatů. Více než 951 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.