Zájem o víceúčelové platební nástroje neustále roste. Potvrzuje to i T-Mobile Bonus karta, společný produkt Komerční banky a operátora T-Mobile, kterou si během necelého roku od vstupu na trh aktivovalo již 33 500 klientů.

Karta je určena pro tarifní klienty T-Mobile a je vázaná na věrnostní program T-Mobile Bonus. Jeho členové sbírají body za využití služeb T-Mobile a také za placení T-Mobile Bonus kartou u obchodníků. Získané body pak účastníci programu využívají pro nákup odměn z katalogu, jako jsou nové telefony, volné minuty, SMS, MMS, slevové poukázky a další odměny. Při platbách T-Mobile Bonus kartou získávají klienti navíc okamžitou slevu u vybraných partnerů, mezi které patří Alpine Pro, Sony, Swatch, Fokus optik nebo Čedok.

"O úspěšnosti spojení kreditní karty s věrnostními body svědčí i sama skutečnost, že si její majitelé zvykli využívat při platbách u obchodníků častěji než u jiných kreditních karet. Nabídka T-Mobile Bonus karty je bezkonkurenční nejen díky bezúročnému období v délce až 76 dnů, ale také spektrem dalších možností. Zájem klientů nám její atraktivitu jednoznačně potvrzuje," uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 804 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 1 629 000 klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 394 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 673 bankomatů. Více než 951 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. Od svého založení klade důraz na kvalitu nabízených služeb a vynikající péči o své zákazníky. K 31. prosinci 2008 společnost obsluhovala více než 5,42 milionu zákazníků.

T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz a zároveň je oprávněn provozovat síť UMTS. Tuto technologii třetí generace spustil jako první v České republice dne 19. října 2005 pod názvem Internet 4G.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny T-Mobile International. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz