Komerční banka přichází s vylepšenou nabídkou úvěru na notebook. Produkt zaznamenal od svého spuštění v listopadu 2007 velký úspěch především díky své špičkové konfiguraci a snadnému získání. Nabídka je určena studentům vysokých škol všech ročníků a typů studia.

Od 1. 4. 2009 nabízíme v rámci úvěru na notebook tři druhy balíčků:

• Balíček "Vlastní kancelář" obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545 s multifunkční barevnou tiskárnou,
  • Balíček "Multimediální zážitek" obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545 a 19" LCD displej,
  • Balíček "Mobilní sada" obsahuje nejnovější model DELL Inspiron™ 1545, univerzální car adapter, cestovní sadu (USB HUB, cestovní optická myš a rolovací sada kabelů) a 8 GB flash disk.

Výhody zůstávají zachovány: úvěr je zcela bez poplatků, bez nutnosti zajištění úvěru a nevyžadujeme ani doložení příjmu. Balíček s úvěrem na notebook ve výši 23 000 Kč lze pořídit již za 499 Kč měsíčně.

O úvěr na notebook mohou studenti požádat v kterékoliv pobočce Komerční banky. K získání úvěru stačí předložení platného potvrzení o studiu na vysoké škole a dva doklady totožnosti. Notebook je pak studentům dodán do šesti pracovních dnů od objednání na zadanou adresu.

Studenti dále zdarma získají nadupané studentské konto G2 s mnoha výhodami. Více na www.g2.cz.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 804 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 1 629 000 klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 394 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 673 bankomatů. Více než 951 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.