Komerční banka opět nabízí Termínovaný účet s možností předčasného výběru bez sankcí

Komerční banka navazuje na loňskou úspěšnou nabídku Termínovaného účtu s garancí předčasného výběru bez sankcí. Klienti tak mají možnost opět získat spořící produkt, který současně nabízí atraktivní úrok až 3,0 % ročně a zároveň rychlý přístup k penězům.

Garance umožní klientům mít peníze k dispozici v případě nepříznivých životních událostí, jako jsou dlouhodobá nemoc, ztráta zaměstnání a invalidita. Oproti na trhu běžné penalizaci za předčasný výběr peněz z termínovaného účtu, Komerční banka v těchto případech umožní klientům peníze vybrat bez jakýchkoliv sankcí. Klientům tak připíše i získaný atraktivní výnos. Termínovaný účet s garancí předčasného výběru bez sankcí si mohou klienti založit na dobu od 1 roku do 5 let a s úrokovou sazbou až 3,0 % ročně, v závislosti na zvolené délce splatnosti.

"Klienti tak získají nejen atraktivní a pevně stanovený úrok, ale zároveň si ponechají jistotu přístupu k penězům v případě nouze," uvedl vedoucí retailového bankovnictví Komerční banky Radko Belada. "Garanci předčasného výběru bez sankcí klientům poskytujeme na vklady až do výše 1 milionu korun", dodal Belada.

Akční nabídka Termínovaného účtu s garancí předčasného výběru bez sankcí je časově omezená a platí od 1. března 2010 do 9. dubna 2010.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 815 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 685 bankomatů. Více než 984 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.