Komerční banka opět zlevňuje hypotéky! Úroková sazba již od 4,45 %!

Komerční banka přichází s akční nabídkou úrokových sazeb pro 3 až 5 leté fixace. Pro hypotéky kategorie Klasik (do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti) nabízí úrokové sazby již od 4,45 %.

KB tak vychází vstříc přání většiny klientů, kteří hledají jistotu nízké splátky hypotéky bez rizika nenadálého navýšení úrokové sazby, které by neočekávaně ohrozilo jejich rodinný rozpočet, říká Monika Truchliková, náměstek vedoucího marketingu v Komerční bance.

Zároveň KB umožňuje klientům využít až 400 000 Kč z úvěru na cokoliv chtějí - například nákup vybavení bytu, nábytku, elektroniky a podobně! S hypotékou na investici do nemovitosti tak klient zároveň získává další peníze, a to za stejně nízkou úrokovou sazbu!

Ke všem hypotečním úvěrům KB nabízí možnost uzavřít Pojištění schopnosti splácet. Pojištění, které ochrání klienty, jejich blízké i majetek. Zájemci si mohou vybrat z několika variant. Kromě pojištění pro případ smrti a plné invalidity je možno sjednat také pojištění pro případ pracovní neschopnosti a v komplexní variantě rovněž pojištění pro případ ztráty zaměstnání. Nastane-li některá z těchto událostí, bude klientům dluh u banky pojišťovnou splacen nebo budou z pojistného plnění hrazeny úvěrové splátky. Navíc v době nemoci nebo nezaměstnanosti jsou klienti od povinnosti platit pojistné zproštěni.

Výhody Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB jsou mimo jiné:

• možnost získání nižší úrokové sazby hypotečního úvěru
  • rozsah pojistných rizik zabezpečuje pro nejtíživější životní situace
  • placení pojistného začíná až okamžikem čerpání úvěru
  • snížení pojistného po mimořádné splátce úvěru
  • jednoduché sjednání spolu s hypotečním úvěrem na jednom obchodním místě

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 815 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 685 bankomatů. Více než 984 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 163 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 30 miliónů individuálních klientů.