Komerční banka připravila na letní měsíce pro držitele kreditních karet MasterCard atraktivní soutěž. Od července až do konce září 2010 mohou majitelé kreditních karet MasterCard vyhrát každý měsíc 2 000 Kč. Stačí být každý měsíc mezi prvními 100 klienty, kteří provedou nejvíce plateb a celkově tak vyhrát až 6 000 Kč.

Soutěž pořádaná Komerční bankou pro osobní kreditní karty MasterCard má jedinou podmínku účasti - do soutěže se počítá platba kreditní kartou MasterCard za zboží nebo služby včetně využití služby Cashback v  minimální výši 200 Kč. V každém ze soutěžních měsíců získá 100 majitelů kreditní karty s největším počtem plateb výhru 2 000 Kč. Celkově tak majitel kreditní karty může po dobu soutěže ušetřit až 6 000 Kč.

"Cílem naší nabídky je především zatraktivnit používání kreditních karet a klientům tak zpříjemnit jejich platby v období dovolených," uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Součástí standardní nabídky kreditních karet MasterCard je možnost jednoho výběru měsíčně z bankomatu v zahraničí zdarma nebo volba vlastního designu karty. Kreditní karta Komerční banky dále nabízí až 45 dnů bezúročného období a zdarma pojištění na cesty do zahraničí pro držitele karty a přímé rodinné příslušníky, kteří cestují s ním.

Více informací o soutěži mohou zájemci získat na internetové adrese www.kb.cz nebo na lince 800 113 755.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 659 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 688 bankomatů. Téměř 985 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.