Letní soutěž Komerční banky s kreditní kartou MasterCard

Komerční banka připravila na letní měsíce pro držitele kreditních karet MasterCard atraktivní soutěž. Od července až do konce září 2010 mohou majitelé kreditních karet MasterCard vyhrát každý měsíc 2 000 Kč. Stačí být každý měsíc mezi prvními 100 klienty, kteří provedou nejvíce plateb a celkově tak vyhrát až 6 000 Kč.

Soutěž pořádaná Komerční bankou pro osobní kreditní karty MasterCard má jedinou podmínku účasti - do soutěže se počítá platba kreditní kartou MasterCard za zboží nebo služby včetně využití služby Cashback v  minimální výši 200 Kč. V každém ze soutěžních měsíců získá 100 majitelů kreditní karty s největším počtem plateb výhru 2 000 Kč. Celkově tak majitel kreditní karty může po dobu soutěže ušetřit až 6 000 Kč.

"Cílem naší nabídky je především zatraktivnit používání kreditních karet a klientům tak zpříjemnit jejich platby v období dovolených," uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Součástí standardní nabídky kreditních karet MasterCard je možnost jednoho výběru měsíčně z bankomatu v zahraničí zdarma nebo volba vlastního designu karty. Kreditní karta Komerční banky dále nabízí až 45 dnů bezúročného období a zdarma pojištění na cesty do zahraničí pro držitele karty a přímé rodinné příslušníky, kteří cestují s ním.

Více informací o soutěži mohou zájemci získat na internetové adrese www.kb.cz nebo na lince 800 113 755.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 659 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 688 bankomatů. Téměř 985 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.