Luxusní karta PLATINUM od Komerční banky oslavila první narozeniny

Komerční banka nabízí náročnějším klientům již druhým rokem prémiovou platební kartu – PLATINUM. Embosovaná karta s automatickým splácením čerpaných prostředků je rozsahem svých služeb jednou z nejatraktivnějších na trhu v ČR. Svým držitelům zaručuje vedle individuálních limitů nadstandardní cestovní pojištění, unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a asistenční služby s Lifestyle servisem.

Lifestyle servis je služba, která vychází vstříc individuálním přáním klienta a na kartě PLATINUM patří k nejvíce využívaným. Rezervace hotelu v Shanghai s parkovištěm pro nadměrná vozidla, odvoz limuzínou z nákupů v Pařížské ulici v Praze nebo květiny doručené na druhý konec zeměkoule do dvou hodin, to vše umí karta PLATINUM zařídit.

"Při zrodu karty PLATINUM bylo cílem přinést elitní služby držitelům karty a jejich rodinám. Jsme proto velmi rádi, že se nám to daří. Tým profesionálních PLATINUM operátorů dokáže promptně splnit většinu nevšedních požadavků klientů", říká Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

Pohodlnější cestování s kartou PLATINUM

Vedle vysokých limitů na kartě, které kartu předurčují pro platby v luxusních obchodech, klienti oceňují kartu PLATINUM v oblasti cestování. Bezkonkurenční pojistný limit pro případ akutního zdravotního stavu v zahraničí 5 mil. Kč chrání držitele i jeho rodinné příslušníky. Pojištění související s cestováním letadlem pomůže zmírnit komplikace způsobené kvůli zpožděnému či zrušenému letu nebo ztracenému zavazadlu. Karta PLATINUM dále umožňuje vstupy do více než 600 VIP letištních salonků po celém světě.

Všichni klienti oceňují nejen při cestování bezplatné výběry z bankomatů či na pobočkách bank po celém světě.

Na golf s kartou PLATINUM

Součástí služeb karty PLATINUM je i unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a pojištění vybavení pro obchodní cesty zahrnující např. dataprojektor, notebook, PDA, mobilní telefon nebo obchodní vzorky. Pojištění kryje riziko jejich odcizení či poškození.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 659 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 688 bankomatů. Téměř 985 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.