Nová možnost spoření u Komerční banky: KB Spořicí konto Bonus

Komerční banka reaguje na poptávku trhu a rozšiřuje od května 2010 svoji nabídku o depozitní produkt KB Spořicí konto Bonus. Nový produkt vychází z oblíbeného KB Spořicího konta, odlišuje se však výhodnějším dvousložkovým způsobem úročení, který zohledňuje i délku spoření.

Nové KB Spořicí konto Bonus je korunovým účtem bez výpovědní lhůty nabízející atraktivní zhodnocení s možností okamžitého přístupu k vloženým penězům. Vklady jsou úročeny dvousložkovou sazbou složenou ze základní úrokové sazby a bonusové sazby.

Výši bonusové sazby Komerční banka vyhlašuje a garantuje vždy na celé bonusové období, tj. na kalendářní půlrok. Připisování úroků ze základní sazby je čtvrtletní, bonus je připisován pololetně a je počítán vždy z nejnižšího zůstatku za dané bonusové období. Pro podnikatele a malé firmy nabízí nově Komerční banka Profi Spořicí účet Bonus fungující na stejném základu.

"Komerční banka tímto krokem rozšiřuje nabídku o spořicí produkt, jehož prostřednictvím KB odměňuje klienty za jejich věrnost a současně umožňuje okamžitý přístup k jejich penězům", uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

KB Spořicí konto Bonus můžete jednoduše ovládat i prostřednictvím internetového bankovnictví MojeBanka či Expresní linky KB. Více informací o produktu naleznete na www.kb.cz

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 659 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje více než 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 398 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 688 bankomatů. Téměř 985 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.