Již od 18. ledna 2010 přichází Modrá pyramida s akční nabídkou Hypoúvěrů. V období od pondělí 18. ledna až do 2. března nabízí sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant o 0,3 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus – těm, co tak neučiní, bude úroková sazba snížena o 0,2 % p.a.

Úroková sazba Hypoúvěru bude začínat již na 4,59 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s úrokovou sazbou 4,89 % p.a. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 5,14 % p.a., u Hypoúvěru 100 pak 5,59 % p.a. a u Hypoúvěru Garant 100 je akční úroková sazba 5,84 % p.a. (tyto sazby platí pří současném uzavření Modrého konta nebo Modrého konta Plus).

Pokud chce klient využít těchto výhod, ale peníze čerpat později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Modrá pyramida přichází se zvýhodněnou nabídkou jako první ze stavebních spořitelen. Chce tak vyjít vstříc všem, kteří chtějí začít s pořizováním či vylepšování bydlení již brzo na jaře.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a splácet až 28 let. Modrá pyramida nabízí ke všem úvěrům výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání. RŽP Pyramida je možné také dodatečně uzavřít k již poskytnutým úvěrům.

Modrá pyramida je dynamickou stavební spořitelnou, která se vyprofilovala jako expert na stavební spoření a  financování bydlení s širokou nabídkou produktů vhodných pro celou rodinu. Klientský servis poskytuje na 1 600 rodinných finanční poradců Modré pyramidy ve 250 prodejních místech po celé České republice.

Ke 30. 9. 2009 obsluhovala Modrá pyramida 717 000 klientů, jejichž úspory dosáhly 64,4 mld. Kč, bilanční objem úvěrů činil 44 mld. Kč.

100% akcionářem Modré pyramidy stavební spořitelny, a.s. je Komerční banka, a.s.

Modrá pyramida již pětkrát za sebou získala ocenění "Stavební spořitelna roku".