„Předvánoční“ soutěž o 250 exkluzivních cen s kreditní kartou MasterCard

Komerční banka připravila pro držitele kreditních karet MasterCard další atraktivní soutěž. Od října do konce roku 2010 mohou majitelé kreditních karet MasterCard soutěžit o 250 exkluzivních cen. Čím častěji budou kreditní kartou MasterCard platit, tím větší mají šanci získat skútr Vespa, tablet Apple iPad, skládací elektrické kolo Barack, kameru Sony a další ceny.

Výhru získá majitel kreditní karty MasterCard, který bude platit co nejčastěji, a to v době od začátku října až do konce roku 2010. Do soutěže pořádané Komerční bankou se počítají platby osobní kreditní kartou MasterCard za zboží nebo služby včetně využití služby Cashback v minimální výši 200 Kč. Po skončení soutěže získá 250 nejaktivnějších držitelů kreditní karty výhry dle pořadí, které bude sestaveno na základě počtu uskutečněných transakcí v předepsané výši.

„Obdobná soutěž, která se uskutečnila v období od července do září, se u klientů setkala s vysokým zájmem. V porovnání s předchozím obdobím tak došlo k navýšení průměrného měsíčního počtu transakcí o 11 %“, uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Součástí standardní nabídky kreditních karet MasterCard je možnost jednoho výběru měsíčně z bankomatu v zahraničí zdarma nebo volba vlastního designu karty. Kreditní karta Komerční banky dále nabízí až 45 dnů bezúročného období a zdarma pojištění na cesty do zahraničí pro držitele karty a přímé rodinné příslušníky, kteří cestují s ním.

Více informací o soutěži mohou zájemci získat na internetové adrese www.kb.cz/vanoce nebo na lince 800 113 755.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 624 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 2,7 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 395 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 676 bankomatů.  Jeden z kanálů přímého bankovnictví využívá 989 000 klientů.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je  jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.