Lady karta od Komerční banky přináší řadu slev, úspory na penzi i unikátní sadu pojištění pro ženy

Komerční banka představila novou kreditní kartu pro ženy s názvem Lady karta. Nová kreditní karta je stylová i chytrá – kromě zajímavých slev u mnoha obchodníků po celé České republice spoří za její držitelku na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky.

Lady karta přináší klientkám Komerční banky opravdu chytré a stylové výhody: stylové slevy při nakupování v široké síti partnerských obchodů, chytré spoření na penzi v Penzijním fondu Komerční banky a jedinečnou sadu doplňkových pojištění, která jsou ušita přesně pro potřeby klientek KB.

Nová Lady karta obsahuje slevový koncept Lady, díky kterému lze nakupovat u desítek obchodníků po celé ČR se slevami 20 a více procent.

„Unikátní sada doplňkových pojištění, kterou obsahuje Lady karta zdarma, z ní dělají to jediné, co klientky v kabelce potřebují,“ uvedla Monika Truchliková, zástupce výkonného ředitele pro Marketing a Business Development Komerční banky.

Rozsah doplňkových pojištění, která Lady karta zdarma obsahuje, je opravdu široký. Kromě pojištění nákupu, prodloužení záruční doby, pojištění doručení internetového nákupu, pojištění storna vstupenek a pojištění kabelky získají klientky s Lady kartou také užitečné asistenční služby Lifestyle a Home Assistance.

Kreditní Lady karta nabízí klientkám individuální úvěrový rámec a díky bezúročnému období mohou klientky po určitou dobu využívat finanční prostředky zdarma. Nižší úvěrové limity mohou získat klientky KB bez nutnosti dokládat potvrzení o výši příjmů. Vydání karty není podmíněno vlastnictvím běžného účtu.

„Novinkou v oblasti kreditních karet KB je možnost sjednat si automatickou 100% splátku před koncem bezúročného období. Pokud tuto možnost klientky nevyužijí, činí minimální měsíční splátka čerpaného úvěru 5 % plus úrok,“ doplnila Monika Truchliková.

Volitelné pojištění schopnosti splácet je zpoplatněné ve výši 0,49 % z čerpané částky úvěru měsíčně – pokud klientka úvěr nečerpá, neplatí za pojištění schopnosti splácet žádný poplatek.

Lady karta představuje další stupeň rozvoje konceptu MojeOdměny, v jehož rámci Komerční banka odměňuje klienty za jejich chytré chování. Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1 % z objemu bezhotovostních karetních transakcí získají držitelky karty bez ohledu na to, zda čerpají úvěr, nebo splatí veškeré útraty kartou v průběhu bezúročného období. Pokud přesáhne obrat bezhotovostních transakcí uskutečněných kartou 3 000 korun za měsíc, neplatí navíc žádné poplatky za její vedení.

Lady karta je vydávána v rámci platformy MasterCard World, díky které je zajištěna široká akceptační síť po celém světě. Karta je vydávána s tříletou platností a jako každá karta KB je opatřena nejmodernější generací čipu, který zajišťuje nejvyšší standardy bezpečnosti.

Aktuální přehled o veškerých slevách a zajímavých nabídkách držitelky Lady karty získají na speciálních stránkách www.ladykarta.cz, kde mohou též o kartu od dneška požádat. Lady karta bude vydávána od 1. dubna 2011.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Celkem 8 619 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 2,5 milionu klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 395 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 677 bankomatů. Jeden z kanálů přímého bankovnictví využívá více než 1 milion klientů.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je  jednou z největších bankovních skupin v eurozóně. Jejích 157 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě více než 32 miliónů individuálních klientů.