Agroúvěr Prémium od SGEF nabízí zemědělcům úrokovou prémii až 3 %

Všechny tiskové zprávy

V Praze, 29. květen 2017 – Úrokové zvýhodnění až 3 % nabízí zemědělcům výhodný a osvědčený Agroúvěr Prémium od společnosti Société Générale Equipment Finance (SGEF). Tato mimořádná nabídka vznikla ve spolupráci s Podpůrným a garančním rolnickým a lesnickým fondem (PGRLF) v rámci programu Zemědělec. O zvýhodněný úvěr je možné žádat do konce července 2017, čerpání úvěru je možné i po tomto datu. Společnost SGEF poskytla českým zemědělcům v minulém roce financování v objemu více než jedné miliardy korun, což představuje meziroční nárůst o 13 %.

„Hlavní výhodou Agroúvěru Prémium je skutečnost, že z pohledu zemědělců snižuje náklady financování na minimum. Například při financování traktoru za tři miliony korun na pět let s využitím tohoto úvěru mohou uspořit téměř 80 tisíc Kč navíc oproti klasickému úvěru s podporou PGRLF. Podnikatelům v sektoru zemědělství rovněž garantujeme rychlý a jednoduchý schvalovací proces, širokou možnost využití úvěru a výhodné pojištění,“ uvedl Hynek Konečný, Industry & Vendor Manažer, Société Générale Equipment Finance.

Právě pojištění je další významnou výhodou Agroúvěru Prémium. Úvěr totiž zahrnuje bezplatné zákonné pojištění po celou dobu financování a atraktivní all-risk pojištění garantované po celou dobu financování bez ohledu na škodní průběh. Agroúvěru Prémium je navíc bez jakýchkoli poplatků za uzavření smlouvy a vedení úvěrového účtu.