Komerční banka nabízí při financování Profi úvěrem bonus až 25 tisíc Kč

Všechny tiskové zprávy Středa, 18. 3. 2015

V Praze, 18. březen 2015 – Komerční banka v posledních měsících významně rozšířila nabídku pro malé firmy a podnikatele, kterým nově nabízí i možnost využít cenového zvýhodnění při čerpání Profi úvěru. Podnikatelům, kteří si do konce letošního dubna sjednají Profi úvěr, vrátí na splátkách úroků až 25 tisíc Kč. Nárok na finanční bonus má každý klient, který splní dvě jednoduché podmínky – řádně splácí a má běžný účet u Komerční banky.

Aktuální nabídka se vztahuje jak na právnické osoby, tak fyzické osoby podnikatele. Vrácení úroků z každé 12. splátky proběhne následující měsíc po jejím zaplacení. Profi úvěr je určen k financování oběžných prostředků, provozních potřeb a hmotného investičního majetku. Doba splatnosti úvěru je až sedm let. K úvěru je možné sjednat doplňkové pojištění schopnosti splácet s limitem plnění 2,5 milionu Kč.

Komerční banka, jako banka s dlouhodobě nejvyšším podílem na financování firemních klientů v ČR, trvale rozšiřuje a inovuje svou nabídku pro všechny skupiny klientů. Podnikatelé, včetně malých a středních firem, a financování jejich provozních či investičních potřeb jsou naší trvalou prioritou. Snažíme se proto naší nabídku pro zavedené, ale i začínající podnikatele, neustále rozvíjet a přizpůsobovat jejich potřebám. Do konce dubna všem našim klientům nabízíme cenové zvýhodnění nově uzavřených Profi úvěrů,“ uvedl Patrice Begue, výkonný ředitel pro Marketing a Komunikaci KB.

Vrácení části úroků z Profi úvěru je však jen jednou z novinek, se kterou Komerční banka přišla. Podnikatelé mohou od konce minulého roku využít předschválený úvěrový limit 30 tisíc Kč na kreditní kartě nebo ve stejné výši povolený debet k podnikatelskému účtu. Obě varianty mohou získat všichni bez dokládání příjmů.

Od letošního února nabízí KB, jako jediná v ČR, novou kreditní kartu pro podnikatele, která kromě již poměrně standardních výhod kreditní karty zahrnuje jednu zcela novou a na poli podnikatelských karet unikátní – vrácení 1 % z každé platby (tato výhoda je garantována do 31. 12. 2015). Podnikatelská kreditní Karta Business World je pro všechny aktivní klienty zdarma – stačí, jen když měsíční platby touto kartou dosáhnou alespoň 5 000 Kč.

Další z řady zajímavých novinek je zvýhodněné financování pro členy svobodných povolání. Pro členy vybraných profesních komor KB nabízí úvěry za zvýhodněných podmínek – vyšší limity bez zajištění, zajímavou úrokovou sazbu 7 % a navíc financuje i subjekty, které teprve začínají podnikat. Členové následujících profesních komor tak mohou získat až milion korun pro své podnikání. Nabídka se vztahuje na členy těchto komor:

• Česká lékařská komora,
  • Česká lékárnická komora,
  • Česká stomatologická komora,
  • Česká komora architektů,
  • Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě,
  • Česká advokátní komora,
  • Komora auditorů České republiky,
  • Komora daňových poradců České republiky,
  • Komora veterinárních lékařů České republiky,
  • Notářská komora České republiky.

Kompletní nabídku produktů pro podnikatele, včetně služeb a poradenství spojených s čerpání EU dotací, lze nalézt na webových stránkách www.kb.cz.