Komerční banka opět připomene mezinárodní Svátek hudby

Všechny tiskové zprávy Čtvrtek, 19. 6. 2014

V Praze, 19. červen 2014 – Komerční banka, stejně jako celá skupina Société Générale, dlouhodobě podporuje kvalitní umělecké projekty. Svátek hudby (La Fête de la Musique), jehož oslavy připadají na den letního slunovratu, se těší oblibě veřejnosti ve více než 110 zemích světa a i v tomto roce se k němu připojí Komerční banka.

Historie Svátku hudby sahá až do roku 1982 a své tradiční místo zaujímá také u Komerční banky, která se do této oslavy hudby zapojí již potřetí. A to nejen jako organizátor, ale prostřednictvím svých zaměstnanců i jako aktivní účastník hudebního programu. Tentokrát se rozezní živá hudba před budovou centrály Komerční banky v pátek 20. června.

Účastí na celosvětovém Svátku hudby chceme potěšit klienty banky i náhodné kolemjdoucí. Prostor, který obvykle slouží k formálnímu setkávání zaměstnanců a partnerů KB, ožije a přispěje nejen k rozšiřování hudebního obzoru posluchačů, ale také k vytváření pozitivních vztahů uvnitř i vně společnosti,“ uvedla Kateřina Šušáková, ředitelka Komunikace KB.

Před centrálou Komerční banky v ulici Na Příkopě 33 v Praze si 20. června 2014 budou moci všichni přítomní užít tato vystoupení:

• 14:00 - Haiya Tabla

Běžně patnáctičlenná formace hrající na arabské bubny – darbuky - vznikla v loňském roce po zhruba dvouleté herní přípravě. Jednou z vystupujících je Hana Vršecká z úseku Marketing, Komunikace a Business Development v Komerční bance.

• 15:00 - JG kvintet

Jazzový soubor, který na české hudební scéně působí od roku 2012, představí hudbu z let 1930 až 1950. Na Bb trubku zahraje Jan Gostík z Obchodní divize Komerční banky v Praze 1.

• 16:00 - Sběrné surovosti

Kvintet s širokým repertoárem od rocku přes jazz až po klasické blues. Zpěvačkou je Lenka Kristková z útvaru Compliance v Komerční bance.