Komerční banka připravila specializované webové stránky pro exportéry a importéry

Všechny tiskové zprávy Středa, 1. 3. 2017

V Praze, 1. březen 2017 – Kompletní informace ze zahraničních trhů nyní naleznou exportéři a importéři na nových webových stránkách Komerční banky. Na jednom místě najdou české firmy vybrané ekonomické zprávy a analýzy, databáze potenciálních odběratelů a dodavatelů, profily zemí, kalendář oborových akcí nebo informace o právních předpisech a clech.

Z vlastní zkušenosti víme, že naši klienti požadují informace o prostředí a podmínkách v zemi, se kterou se chystají obchodovat. Zároveň stále častěji pracují s elektronickými zdroji. Abychom těmto potřebám vyšli co nejvíce vstříc, spustili jsme specializované webové stránky,“ uvedl Leoš Souček, zástupce výkonného ředitele pro Marketing a Komunikaci KB.

Veškeré informace na nových stránkách jsou poskytovány bezplatně, pouze v případě jedné sekce je vyžadována jednoduchá registrace. Firmy získají přístup k informacím Komerční banky i mateřské skupiny Société Générale. Ta působí ve více než 70 zemích, a díky tomu má přímé znalosti zahraničního prostředí a jeho specifik. Na stránkách tak jsou k dispozici například profily téměř 200 zemí nebo 25 000 zpráv z trhů.

Více na www.kb.cz/export