Komerční banka se stala partnerem České asociace Franchisingu

Všechny tiskové zprávy Pátek, 10. 3. 2017

V Praze, 10. březen 2017 – Česká asociace Franchisingu (ČAF) má pro letošní rok nového partnera – Komerční banku (KB). Smlouva o spolupráci byla podepsaná na rok 2017 s možností jejího dalšího prodloužení. Komerční banka bude, kromě průběžné celoroční podpory členů ČAF, partnerem i dvou nejvýznamnějších akcí pořádaných asociací, a to soutěže Franchisa roku a konference Franchising forum 2017.

„Komerční banka je již tradičním partnerem řady asociací a profesních komor. Toto partnerství vychází ze silné pozice KB v oblasti finančních služeb pro podnikatele a firmy. Sledujeme trendy a poptávku mezi našimi klienty a přicházíme s produkty, které jim umožňují rozvoj jejich podnikání, a to včetně těch, kteří se na podnikatelskou dráhu teprve vydávají. Je proto přirozené, že jsme se stali partnerem i České asociace franchisingu,“ uvedl Martin Ehrenberger, manažer segmentového řízení pro malé podniky KB.

Začátek spolupráce mezi Komerční bankou a Českou asociací franchisingu shrnul Jan Gonda, prezident České asociace franchisingu a master-franchisant sítě výživových poraden Naturhouse: „Zahájení spolupráce ČAF a KB nás upřímně těší. V KB vidíme silného a strategického partnera, který zajisté přispěje ke zvyšování prestiže a kvality našich aktivit v oblasti franchisingu. Věříme, že KB tímto krokem umožníme také bližšímu poznání potřeb bankovních produktů a finančních úvěrů franchisových systémů jak na poli franchisorů, tak franchisantů. V posledních letech zájem a potřeba využití bankovních produktů na míru franchisových systémů z naší zkušenosti stoupá a předpokládáme, že se i nadále bude zvyšovat.“