Komerční banka získala „Cenu Ď“ za dlouhodobou podporu Národního divadla

Všechny tiskové zprávy Středa, 26. 6. 2013

V Praze, 26. červen 2013 – V rámci 13. ročníku udělování cen Ď (www.cena-d.cz) získala Komerční banka ocenění za dlouhodobou podporu Národního divadla v Praze. Spolupráce obou institucí odstartovala již v roce 2002 a KB je od té doby generálním partnerem Národního divadla.

Komerční banka podporuje Národní divadlo jako celek. Spolupráce s činohrou, baletem i operou probíhá nejen v Praze, ale také v řadě regionů České republiky. Několik desítek představení Národního divadla v regionech shlédly tisíce klientů i obchodních partnerů Komerční banky.

„Komerční banka vyznává hodnoty, jako je profesionalita, inovace a týmový duch. Podobné hodnoty hledáme přirozeně také v projektech partnerů, které podporujeme. Díky budování dlouhodobých partnerství můžeme našim klientům přinášet to nejlepší, co česká umělecká scéna nabízí – ať už v případě Národního divadla v Praze, tak i dalších projektů, na kterých se podílíme,“ uvedl k převzetí ceny Ď Pavel Čejka, člen představenstva Komerční banky.

Kromě Národního divadla podporuje Komerční banka i další společensky odpovědné projekty. V oblasti kultury je více než 10 let partnerem Festivalu francouzského filmu, od roku 2005 je hlavním partnerem ZOO Praha. Podporuje vysokoškolské vzdělávání a neprofesionální sport, skrze svou Nadaci Jistota pak i oblast zdravotní a sociální péče.