Komerční banka získala ocenění v soutěži Web Top 100

Všechny tiskové zprávy Středa, 31. 10. 2012

V Praze, 31. říjen 2012 – Komerční banka zvítězila v kategorii Banky v soutěži Web Top 100. Byly tak oceněny inovace a změny, ke kterým KB v posledním roce na korporátních webových stránkách přistoupila.

Vítězstvím v kategorii „Banky“ Komerční banka potvrdila, že koncepce a strategie její online komunikace je správná. Od kompletního redesignu webu Komerční banky před dvěma lety dochází k trvalému monitoringu uživatelských preferencí a nálad. Na základě jejich pravidelného vyhodnocování se pak webové stránky mění a přizpůsobují. Tato soustavná analytická práce je jedním z nejefektivnějších způsobů, kterým lze učinit z webu dlouhodobě úspěšný komunikační nástroj.

Jsme rádi, že po mezinárodním ocenění WebAward 2011, následuje prestižní ocenění v národní oborové soutěži Web Top 100. Vítězství v kategorii Bank si velmi vážíme a považujeme ho za potvrzení zvolené formy zkvalitňování našeho korporátního web sídla,“ uvedl David Horák, Webmaster Komerční banky.

Komerční banka v oblasti webových řešení dlouhodobě spolupracuje s internetovou agenturou FG Forrest.

Mám opravdu radost z toho, že se nám spolu s klientem dlouhodobě daří posouvat a zlepšovat řešení korporátního webu Komerční banky a získané ocenění, tedy hodnocení poroty soutěže WebTop100 vnímám jako potvrzení, že jdeme správnou cestou,“ dodává Petr Foltýn, Manager divize Produkce a Servis FG Forrest.