Nová služba Komerční banky pomůže firmám v jejich růstu

Všechny tiskové zprávy Čtvrtek, 19. 1. 2017

V Praze, 19. leden 2017 – Komerční banka začala svým firemním klientům poskytovat služby v rámci výjimečného poradenského konceptu KB Advisory Point. Ve spolupráci s renomovanými společnostmi M.C.Triton a Grant Thornton Advisory nabízí pro majitele a manažery firem odborný pohled na fungování jejich společností včetně návrhu konkrétních řešení pro zvýšení konkurenceschopnosti. Komerční banka má dlouhodobě největší podíl v oblasti firemního bankovnictví.

„Naším cílem je podpořit klienty Komerční banky v jejich podnikání profesionální analýzou a konkrétními radami, které jim pomohou úspěšně rozvíjet jejich byznys a významně posílí konkurenceschopnost. Zárukou vysoké kvality této nové služby KB je zapojení zkušených firem M.C.Triton a Grant Thornton Advisory, které patří k nejlepším poradenským společnostem v ČR. Chtěl bych zdůraznit, že výstupy poradenských projektů jsou důvěrné, vlastní je pouze klient a banka k nim bez jeho souhlasu nemá přístup,“ uvedl Albert Le Dirac’h, předseda představenstva a generální ředitel KB

Klienti Komerční banky v rámci nové služby KB Advisory Point získají nejen odborný pohled na fungování své společnosti, návrh cest ke zlepšení a zvýšení výkonů v různých oblastech řízení firmy, ale konkrétní doporučení budou dotažena až do funkčních řešení.

„Účasti v projektu KB Advisory Point a  příležitosti pracovat pro klienty KB si velmi vážíme. Skutečnost, že si KB  vybrala právě nás, jako jednoho z partnerů, vnímáme jako ocenění naší poradenské  práce, které se věnujeme od r. 1990,“ sdělil Radoslav Tesař, řídicí partner M.C.Triton.

"Naše společnost se dlouhodobě zaměřuje na poradenství pro majitele a management dynamicky rostoucích firem. Věřím, že partnerství s Komerční bankou nám umožní uvolnit růstový potenciál českých podnikatelů na lokálním i globálním trhu," dodal David Pirner, Managing Partner Grant Thornton Advisory.

Komerční banka se na oblast poradenství u svých firemních klientů zaměřuje dlouhodobě. Konkrétním příkladem je služba KB EU Point, kde žadatelé o dotace získají vše potřebné – aktuální informace, výběr vhodného dotačního titulu, kompletní poradenství, odbornou asistenci s přípravou a udržením projektu včetně zpracování žádosti o dotaci a také optimální a výhodné zajištění financování nastavené na míru dané situace, projektu, klienta.