Půjčka pro soukromé osoby

Rekonstrukce, oprava, výdaje spojené s dětmi. Když potřebujete zaplatit větší částku a zrovna nemáte na účtu statisíce, řešením může být půjčka. Půjčky pro soukromé osoby patří mezi často využívané finanční produkty a nabídka na trhu je široká. Podívejte se, co vám nabízí půjčka od Komerční banky.

Osobní půjčka

Osobní půjčka nabízí výhodný úrok a možnost splatit celou částku kdykoli bez jakýchkoli poplatků. Za předpokladu, že schvalovací proces proběhne bez problémů, budete mít peníze na účtu velmi rychle.

Kromě rychlosti a dobrého úroku je velkou výhodou i to, že si můžete nastavit den splácení podle sebe. Ne každému chodí výplata 15. v měsíci, takže pokud máte příjem nastaven jinak nebo víte, že se váš zaměstnavatel s výplatou jednou za čas o den nebo dva zpozdí, nastavte si den splácení třeba na dvacátého v měsíci. Získáte tak jistotu, že peníze budete moci poslat. Stejně tak si můžete určit i výši splátky tak, aby příliš nezatížila váš rozpočet.

Osobní půjčka je bezúčelová, peníze tedy můžete použít na cokoli, ať už je to nové auto, chladnička nebo třeba počítač.

Podmínkou je mít u nás otevřený účet. Pokud jste u jiné banky, převedeme vám účet k nám včetně plateb podle vašeho současného nastavení.

Co ještě potřebujete k žádosti o půjčku pro soukromé osoby:

  • České občanství, trvalý pobyt nebo povolení k pobytu v České republice
  • 2 doklady totožnosti (např. občanský průkaz a cestovní pas
  • Potvrzení o příjmu nebo daňové přiznání


Celou žádost vyřídíte na pobočce do půl hodinky. Schůzku si pomocí formuláře domluvíte podle vašich časových možností. Případně nám na sebe nechte telefonní kontakt a my se vám ozveme sami. Opět si můžete vybrat datum i čas. Pokud už naším klientem jste, stačí otevřít internetové bankovnictví MojeBanka nebo aplikaci Mobilní banka a požádat o půjčku přes ně.

Sjednejte si osobní úvěr