Půjčka na vybavení domácnosti

Při vybavování či rekonstrukci domácnosti je často třeba zaplatit velkou sumu najednou. Dobře zvolená půjčka u Komerčky vám dá svobodu vybrat si přesně to, co chcete a ne to, na co vám zbylo. Jaké jsou podmínky a na jakou částku můžete dosáhnout, se dočtete níže.

Naše půjčka na vybavení domácnosti se vám může hodit, když si zařizujete svůj první byt nebo když už máte nemovitost a chcete si ji zrenovovat. Pomůže vám také pokrýt výdaje při haváriích v domácnosti. K tomuto účelu nabízíme i pojištění majetku

Naši klienti si o půjčku na vybavení domácnosti mohou zažádat přímo v internetovém nebo mobilním bankovnictví. Ostatní nám mohou zavolat nebo si domluvit schůzku na pobočce – stačí vyplnit náš objednávací formulář.

Sjednání

Reprezentativní příklad

Výše úvěru 400 000 Kč, splatnost 8 let, pevná úroková sazba 6,90 % p. a, RPSN 7,12 %, celková splatná částka 520 712,72 Kč.

1. splátka úroků 460 Kč, 2.–95. anuitní splátka 5 477 Kč, 96. anuitní splátka 5 414,72 Kč.

Měsíční poplatky za běžný účet MůjÚčet 0 Kč, el. výpisy 0 Kč. V případě sjednání úvěru online jednorázový poplatek za sjednání úvěru 0 Kč. Příklad je spočítán k datu čerpání 14. 9. 2023 a termínu splácení úvěru vždy k 20. dni v měsíci.

Další podrobnosti k půjčce na vybavení domácnosti

Zažádat si můžete až o 2 500 000 Kč. U menších částek zvažte, jestli vás nevyjde výhodněji náš kontokorent, který vám umožní jít do minusu i opakovaně bez nutnosti znovu žádat o půjčku. 

Termín splátky se dá navíc v odůvodněných případech změnit. Třeba když si najdete novou práci a výplata vám začne chodit jiný den, dejte nám včas vědět, abychom domluvili nové datum splátky.

Když se naopak dostanete k penězům a rádi byste doplatili celý úvěr najednou, můžete to u nás udělat bez jakýchkoli poplatků nebo sankcí.

Zařízení půjčky na vybavení domácnosti je v Komerční bance snadné. Staráme se také o to, aby byly naše půjčky co možná nejbezpečnější a naši klienti se kvůli nim nedostali do finanční tísně. A když vznikne jakákoli komplikace, vše řešíme včas a individuálně.

Vzít si půjčku na vybavení domácnosti