Půjčka na auto

V Komerční bance máme speciální úvěry  jak pro podnikatele, ale i půjčky pro běžné občany, ze kterých můžete financovat nákup nového osobního nebo firemního auta. Každý z nich má své specifické podmínky.

Ať už kupujete nový nebo ojetý vůz, půjčka na auto se vám bude hodit kdykoli, když potřebujete zaplatit větší částku najednou.

Půjčka na auto pro občany

K pořízení nového nebo ojetého vozu, a to osobního i užitkového, můžete využít půjčku na auto od ESSOXu, naší dceřinné společnosti. Financovat tak můžete až 100 % pořizovací ceny auta, podle jeho stavu a stáří. Pokud si půjčujete částku do 250 000 Kč, nemusíte ani uzavírat havarijní pojištění. Koupit si můžete auto staré až 8 let. Půjčkou lze také zpětně financovat již zakoupený vůz, a to až do 65 % jeho pořizovací ceny.

V případě zájmu stačí vyplnit kontaktní formulář. Pracovníci ESSOXu se vám ozvou a domluví s vámi konkrétní možnosti. 

Půjčka na auto od ESSOXu

Půjčka na auto od ESSOXu

Získejte speciální nabídku financování na nové nebo ojeté auto

Mám zájem

Reprezentativní příklad:

Typ a cena vozu vč. DPH: Škoda Octavia Ambition 1.6 TDI, 599 000 Kč, přímá platba: 179 700 Kč / 30 %, výše úvěru: 419 300 Kč, výše měsíční splátky (bez pojištění): 8 482 Kč, počet měsíčních splátek: 60, roční úroková sazba: 7,9 %, RPSN: 8,2 %, celková částka splatná spotřebitelem: 508 970 Kč.

Pro účely výpočtu RPSN platí:
Jeho součástí je i správní poplatek za zápis změny údaje v registru vozidel při doplacení úvěru v celkové výši 50 Kč, který je splatný s poslední měsíční splátkou. Měsíc má 30,4167 dnů a rok pak 365 dnů. Roční úroková sazba je platná po celou dobu splácení. Použitá úroková metoda: 30/360. Spotřebitel je povinen sjednat havarijní pojištění; v jeho výběru není nijak omezen. Doba trvání spotřebitelského úvěru je do data splatnosti poslední měsíční splátky.

Přečtěte si víc také o půjčce na auto pro podnikatele.