• Články
  • Půjčka od Komerční banky pro firmy i živnostníky

Půjčka od Komerční banky pro firmy i živnostníky

Každá firma nebo podnikatel se může jednou za čas dostat do situace, kdy musí naráz zaplatit větší finanční částku. Když se rozbije výrobní stroj, zdrží se platba, je potřeba zafinancovat provoz nebo potřebujete peníze na rozjezd podnikání, není nic jednoduššího než sáhnout po bezpečné půjčce pro podnikatele od Komerční banky.

Podnikatelská půjčka

Půjčka pro podnikatele slouží například na rozjezd nového podnikání, pokrytí provozních nákladů nebo třeba financování nečekaných výdajů. Nabízíme podnikatelské úvěry pro širokou škálu situací, které mohou využít OSVČ / živnostníci, startupy, firmy i velké korporace.

 Mezi nejčastější typy podnikatelských úvěrů patří:


Každý z úvěrů má své vlastní výhody, například u půjčky na automobil Profi Auto nemusí obvykle stávající klienti dokládat daňové přiznání. S Profi úvěrem můžete dosáhnout až na 5 000 000 Kč a podobně. Další podrobnosti najdete na stránce podnikatelských úvěrů. Stejně jako u osobních půjček nabízíme i pro podnikatele pojištění schopnosti splácet.

Podnikatelská půjčka od Komerční banky se přizpůsobí vašim potřebám i aktuální situaci. Pro sjednání se zastavte na pobočce nebo nám nechte kontakt a my vám zavoláme. Naši klienti si mohou o půjčku zažádat také online v aplikaci MojeBanka nebo Mobilní banka, nebo v případě klientů podnikatelů v MojeBanka Business nebo Mobilní banka Business. 

Výši splátek a délku splácení si určujete sami u osobní i studentské nejen u osobní, ale i u podnikatelské půjčky. Při potížích nebo problémech se splácením nám dejte včas vědět a společně vymyslíme to nejvhodnější řešení pro vás i vaši firmu.

Vzít si půjčku - podnikatelský úvěr na cokoliv

Sjednejte si