Chytrá inkasa v Mobilní bance

12. 9. 2018 1:00
Témata

Výhody Chytrého inkasa si teď můžete užívat i v aplikacích Mobilní banka a Mobilní banka Business. Jak tato služba dokáže usnadnit život v internetové aplikaci MojeBanka, jsme Vám představili už na podzim minulého roku a díky propojení s chytrým telefonem nyní navíc přibývají další vylepšení.

Připravili jsme pro Vás videonávody, které Vám Chytrá inkasa lépe představí:

Videa k aplikacím

Video je vložené z YouTube a nastavení cookies na našem webu se na něj nevztahuje. Pokud ho přehrajete, YouTube může informace z vašeho prohlížeče sbírat, i když jste cookies na kb.cz nepřijali.

Výhody chytrého inkasa v mobilní bance

  • Všechny informace o neprovedených platbách a inkasech teď můžete mít na displeji svého mobilu (stačí si nastavit PUSH notifikace).

  • Předvyplníme za Vás povolení inkasa, stejně jako v aplikaci MojeBanka.
  • Na založení nebo změnu povolení nemusíte spěchat. Vždy Vám na to dáme 5 pracovních dnů a oboje stačí pouze zkontrolovat a autorizovat.

  • Správné hodnoty za Vás doplníme, i když budete potřebovat pouze přenastavit limit.

Pokud chcete mít všechny platby pod kontrolou, nemusíte zakládat trvalé povolení. Inkasa pak budete povolovat zvlášť - jednorázově každý měsíc. Zcela nově můžete v MojeBanka i Mobilní bance inkaso zamítnout, pokud si nepřejete, aby se inkaso v daném měsíci provedlo.