Prázdninová vylepšení internetového bankovnictví

Novinky, které již od 20. 7. můžete vyzkoušet

24. 7. 2018 15:15
Témata

Platba přetažením kartičky (drag & drop)

Posílejte si peníze mezi svými účty rychle a jednoduše (i mezi firemními). Chyťte jednu kartičku, přetáhněte ji na druhou a vyplněný platební příkaz máte připraven. Stačí doplnit částku, v případě potřeby variabilní symbol či popisek a můžete odeslat. Je to praktické například pro převod financí na Spořicí účet.

Platba přetažením kartičky

Zobrazení kartiček všech majitelů

K novému designu internetového bankovnictví přidáváme nové praktické funkce. „Rozbal majitele“ je funkcí, kterou najdete v pravém horním rohu nad svými účty a po zakliknutí vám zobrazí všechny účty všech majitelů přehledně a najednou. Tuto funkci mohou využít ti klienti, kteří mají více produktů či spravují účet svého dítěte, své firmy apod.

Variabilní symbol

Na základě vaší zpětné vazby, pro větší přehlednost plateb jsme zpátky přidali položku „variabilní symbol“ rovnou do  přehledu plateb, takže ji nyní snadno naleznete, bez dalšího klikání.

Novinky, na které se můžete těšit koncem srpna

Fakturu na které je QR kód už opisovat nemusíte

Obsahuje-li faktura, kterou potřebujete zaplatit, QR kód, tak ji stačí pouze „přetáhnout“ nebo nahrát do příslušného pole a platební příkaz se vám automaticky vyplní (údaje z faktury se automaticky přenesou). Příkaz stačí standardně autorizovat a odeslat. Faktury, které nahrajete, se do bankovnictví neukládají.

QR platba

Tisk v Přehledu plateb

V případě, že si v přehledu plateb zvolíte jakýkoliv filtr (například platby provedené letos nebo za poslední měsíc) a zvolíte možnost „tisk“ nebo „stáhnout pdf“, objeví se všechny požadované transakce ve výsledném dokumentu. Pokud potřebujete exportovat transakční historii do jiných formátů (csv nebo txt), jsou k dispozici v původním komplexním přehledu Historie transakcí, který je dostupný v sekci „Oblíbené“ na pravé straně vašeho bankovnictví.