MobilníBanka má 7 nových funkcí

Na základě zpětné vazby od klientů neustále vylepšujeme aplikaci MobilníBanka. Nově si v ní třeba nastavíte limity ke kreditní kartě nebo zvolíte, jaká upozornění chcete dostávat.

3. 6. 2019 7:00
Témata

Co nového vás čeká?

Zobrazení zůstatku na Apple Watch

Zjednodušili jsme vám zobrazení zůstatku. Příznivci iOS si mohou nyní přidat ikonu se zůstatkem na plochu svých hodinek.

Ciferník
Ciferník 2

Jednoduché nastavení oznámení

Chcete mít přehled o pohybech na účtu? Pokud máte iPhone, bude nastavení oznámení hračka. Aplikace v telefonu vás přesměruje rovnou do MobilníBanky, kde si oznámení jednoduše uzpůsobíte tak, aby vám vyhovovalo.

Volá vám Komerční banka

Na své si přijdou i příznivci Androidu. Rádi s vámi vyřešíme vše online, nicméně jsou situace, kdy je lepší si zavolat. Když nám po spuštění aplikace dovolíte uložit naše čísla do vašeho telefonu, budete vědět, že vám „Volá KB“.

Informace o úrokových sazbách

Máte u nás úvěr? Potřebujete vědět, jakou máte úrokovou sazbu? Otevřete si MobilníBanku a klikněte na detail produktu. Úrokovou sazbu najdete tam. V případě spotřebitelského a podnikatelského úvěru navíc uvidíte datum splatnosti. U hypotéky zjistíte, do kdy je sazba platná.

Informace o úrokové sazbě

Nové nastavení limitů ke kreditní kartě

Sjednání kreditní karty má novou výhodu. V aplikaci MobilníBanka si nyní můžete nastavit týdenní limity pro výběr z bankomatu, platbu u obchodníka či celkový limit.

Limity karty iOS
Limity karty Android

Snadné zasílání plateb na připojené účty

Připojili jste si své účty z jiných bank? Převod peněz mezi nimi je teď jednodušší. Při zadání platebního příkazu stačí párkrát kliknout. Veškeré připojené účty totiž najdete v šablonách.

Přehlednější informace o platebních kartách

Poslední novinkou je redesign platebních karet. Abyste se ke svým informacím dostali rychle, dali jsme do přehledu karet jen ty nejdůležitější. Více informací najdete v detailu karty, kde můžete také upravit její limit.

info o karte ios
info o karte android