Novinky v digitálním bankovnictví – zima 2021

Nachystali jsme pro vás novinky do internetového bankovnictví MojeBanka, MojeBanka Business

23. 6. 2021 8:00
Témata

Nové fulltextové vyhledávání plateb

Jedná se o způsob, jakým na internetu vyhledáváte nejčastěji. Zadejte do vyhledávacího pole cokoliv, co o platbě víte, a my ji najdeme. To může být např. popis platby, částka nebo číslo účtu. Můžete použít až pět výrazů, které postupně přidáváte. Vyhledané platby navíc sečteme a vy tak například získáte detailní přehled útrat u konkrétního obchodníka.

Prohlédněte si instruktážní video.

MojeBanka na nové doméně

Dne 23. ledna jsme změnili doménu pro internetové bankovnictví. Nyní se přihlašujete na adrese https://mojebanka.kb.cz/. Máte-li stránku uloženou v oblíbených, prosím změňte si ji. Kdybyste náhodou zadali starou adresu, přesměrujeme vás.

Možná se přihlašujete z firemní počítačové sítě. V takovém případě prosím kontaktujte svého IT specialistu. Ověřte si u něj, že máte nastaven přístup k adresám kb.cz.

Na internetu se bude kvůli bezpečnosti omezovat komunikace mezi různými internetovými doménami. Proto jsme své služby přesunuli na jednu adresu. Naplňujeme tím naši vizi o maximálně bezpečné bance.

Na internetu se bude kvůli bezpečnosti omezovat komunikace mezi různými internetovými doménami. Proto své služby přesouváme na jednu adresu. Naplňujeme tím naši vizi o maximálně bezpečné bance.