Týden s Nadací 2017 se povedl

V minulém týdnu proběhl Týden s Nadací, série událostí, v jejichž rámci se mohli zaměstnanci Skupiny KB dozvědět více o Nadaci Jistota a zapojit se do jejích aktivit.

7. 11. 2017 10:00
Témata

V pondělí proběhl seminář organizace A Doma, kde se hosté dozvěděli, jak pečovat o své blízké, kdo jim s péčí může pomoci a také to, jak je důležité nezapomenout při péči na sebe.

V úterý proběhla na mnoha místech zatím největší Snídaně pro Nadaci. Zaměstnanci napekli a navařili snídani pro své kolegy a vybrali pro Nadaci neuvěřitelných 255 081 Kč.

Ve středu k nám zavítaly zástupkyně organizace Centrum pro dětský sluch TAMTAM a ve skvělém semináři nám zprostředkovaly svět neslyšících. Naučili jsme se pár základních znaků, vyzkoušeli si, jaké to je, neslyšet a dozvěděli se spoustu zajímavých faktů o dané problematice.

Ve čtvrtek proběhl populární florbalový turnaj, ve kterém zaměstnanci vysportovali 19 935 Kč pro Nadaci.

V závěru týdne měli zaměstnanci možnost donést nám oblečení, které už nepoužívají, a pomoci tak organizacím Borůvka Praha a Naděje, které dají svrškům nový smysl v pomoci potřebným.

Děkujeme jak organizacím, z řad našich partnerů, které nám s průběhem Týdne pomohli, tak především zaměstnancům za chuť podílet se na chodu Nadace Jistota!