V souvislosti se schůzkou nejvyšších představitelů NATO nebudou pro veřejnost dočasně přístupny dvě pobočky Komerční banky, a to v Kongresovém centru a v Karlíně.

Pobočku KB v Kongresovém centru Praha (5.května 1640, Praha 4) 18.-22. listopadu 2002 v plném rozsahu zastoupí pobočka se sídlem Nuselská 94, Praha 4, telefon 261 091 111.

Klienty pobočky Komerční banky Karlín (Pobřežní 3, Praha 8) bude 20.-22. listopadu 2002 obsluhovat pobočka KB Podvinný mlýn se sídlem Podvinný mlýn 2, Praha 8, telefon 266 195 431 a 266 195 432. Výběr hotovosti a podání platebních příkazů je možné uskutečnit i na dalších prodejních místech pobočky Praha - Podvinný mlýn:

• Palmovka, Zenklova 12/351, 180 00 Praha 8,
  • Praha - Nonet, nám. OSN 1, 190 02 Praha 9,
  • Letňany, Beranových 130, 199 00 Praha 9,
  • Horní Počernice, Náchodská 1880, 193 00 Praha - Horní Počernice,
  • Brandýs nad Labem, Masarykovo nám. 32, 250 01 Brandýs nad Labem,
  • Říčany, 17. listopadu 17, 251 01 Říčany.

Pro klienty užívající některý z nástrojů přímého bankovnictví (telefonické bankovnictví, internetové či PC bankovnictví) budou tyto služby samozřejmě k dispozici i ve dnech konání summitu NATO v plném rozsahu. Věříme, že využívání právě tohoto typu obsluhy zmírní případné nepohodlí, které může dočasné uzavření poboček znamenat.