Studentský portál www.g2.czKomerční banky nabídne od 2. února 2009 soutěž o jazykový pobyt v Londýně. Možnost zúčastnit se má každý majitel studentského účtu G2.

Cesta k výhře je velmi jednoduchá. Každý soutěžící musí zodpovědět trojici otázek a tipnout si počet soutěžících. Kdo správně zodpoví otázky a nejpřesněji uvede počet účastníků soutěže, získá od internetového portálu Study.cz hlavní cenu - dvoutýdenní kurz standardní angličtiny v Londýně, ubytování v hostitelské rodině, polopenzi a letenku.

"Výuka cizích jazyků ve světě je trendem dnešních mladých lidí, kteří žijí svůj život aktivně a chtějí si vedle kvalitního vzdělání dále rozšiřovat obzory. Jsme rádi, že partnerem Study.cz se stal právě www.g2.cz zaměřený na stejnou cílovou skupinu,"uvedla Pavla Pulchartová, produktová manažerka Study.cz.

Soutěž se uskuteční v době od 2. února do 2. března a zúčastnit se jí může každý majitel konta G2, který se registruje na webových stránkách www.g2.cz.

"Studenti jsou pro Komerční banku důležitými klienty, a proto také neustále sledujeme, jak ještě více vylepšit naše služby. Mezi inovace loňského roku patří bonus 200 Kč za platnou ISIC kartu, který student získá při založení G2 konta a dále eurový účet ke G2 kontu zdarma. Průzkum mezi studenty - majiteli konta G2 ukázal, že soutěže s G2 jsou velmi pozitivně hodnocené. Vedle produktových benefitů mohou být i jedním z důvodů pro založení konta," sdělil Radko Belada, zástupce vedoucího marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Podrobné informace o soutěži naleznou zájemci na www.g2.cz.

Study.cz je nový portál zabývající se výhradně jazykovými a studijními pobyty v zahraničí, jehož provozovatelem je jedna z největších cestovních agentur společnost Asiana spol. s r.o.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 790 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 1 619 000 klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 394 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 673 bankomatů. Více než 940 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 151 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě 30 miliónů individuálních klientů.