AGROÚVĚR PGRLF 3+ sníží náklady na investice do zemědělské techniky na minimum

Společnost Société Générale Equipment Finance připravila na období jara výhodnou nabídku financování nákupu zemědělské techniky. Díky novému produktu AGROÚVĚR PGRLF 3+ mohou v současné době zemědělci snížit náklady na financování nové techniky na minimum.

Díky spolupráci s Podpůrným a garančním rolnickým a lesnickým fondem (PGRLF) mohou klienti Société Générale Equipment Finance čerpat dotaci na úrokovou sazbu ve výši 4 % z programu Zemědělec. Protože je podmínkou tohoto programu povinné navýšení úrokové sazby ve výši 1 %, přichází Société Générale Equipment Finance s novým produktem AGROÚVĚR PGRLF 3+. Tímto produktem je schopna kompenzovat úrokové navýšení až o 150 000 Kč v závislosti na pořizovací ceně nové techniky. Součástí nabídky je také mimořádně výhodné allrisk pojištění. Díky tomu jsou výsledné náklady na financování skutečně minimální.

„Klienti z řad zemědělců jsou pro nás velmi důležitou cílovou skupinou. V této oblasti máme mnohaleté zkušenosti – jen v loňském roce jsme v této oblasti financovali stroje v souhrnné pořizovací hodnotě 685 mil. korun, což představuje meziroční nárůst téměř o 80 procent,“ uvedl Mikuláš Přibyl, obchodní ředitel Société Générale Equipment Finance v České republice.

Možnost využít nějaký dotační program je pro zemědělce při rozhodování o koupi nové techniky velmi důležitá, často i rozhodující. Kromě výhodných dotací od Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu proto mohli v minulosti využít klienti SGEF také dotací od Evropské investiční banky.

Informace o akční nabídce mohou získat zemědělci osobně na společném stánku Société Générale Equipment Finance a Komerční banky na veletrhu TECHAGRO, v pavilonu B, č. 022, případně telefonicky na číslech 517 543 330, 517 543 352 nebo zasláním e-mailu na agrouver@sgef.cz.