Telefónica si vybrala ESSOX pro financování mobilních telefonů u služby O2 Mobil

ESSOX, dceřiná společnost Komerční banky, vyhrála výběrové řízení společnosti Telefónica Czech Republic na financování mobilních telefonů v rámci služby O2 Mobil. Zákazníci si tak nyní mohou pořídit na splátky bez navýšení ceny jakýkoliv mobilní telefon z nabídky O2 s dobou splácení 24 měsíců.

V praxi to znamená, že si zákazník při využití služby O2 Mobil vybere mobilní telefon a zvolí výši akontace, kterou uhradí po uzavření smlouvy. Zbylou část pořizovací ceny si rozdělí do následujících 24 měsíců.

„Hlavním důvodem, proč jsme se rozhodli začít spolupracovat právě s finanční společností ESSOX, je skutečnost, že nám ESSOX připravil řešení přesně na míru a že vždy dokáže operativně reagovat na naše požadavky. Důležitá pro nás byla také rychlost nastavení a spuštění služby. Celý postup od začátku spolupráce, přes nastavení procesů až po spuštění služby trval méně než jeden měsíc,“ uvedl Aleš Veselý, ředitel produktů a služeb, Telefónica Czech Republic.

„Klienti mají o tuto službu veliký zájem již od jejího uvedení na trh. Jsme rádi, že i díky financování nákupu mobilních telefonů na splátky bez navýšení od naší společnosti mohla Telefónica jako první přinést českým zákazníkům revoluci v mobilním telefonování. Jsem přesvědčen, že tato revoluce umožní zákazníkům levněji telefonovat při udržení dosavadní úrovně služeb, a to jim pomůže snížit jejich měsíční náklady. Při přípravě našeho produktu jsme brali ohled na potřeby O2 a především jeho klientů, abychom vytvořili funkční třístranné partnerství,“ uvedl Luděk Čermák, obchodní a marketingový ředitel ESSOX.