• Vše o KB

Komerční banka podepsala dohodu o doporučení navázání nového smluvního vztahu depozitním klientům Hello bank!

Komerční banka, a.s., se sídlem Na Příkopě 33/969, 114 07 Praha 1, IČ 45317054, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360 (dále jen KB nebo Banka) oznamuje, že

28. 4. 2023 16:30

KB podepsala dohodu s BNP Paribas Personal Finance SA, odštěpný závod (BNPP PF) o doporučování navázání smluvního vztahu s KB vybraným klientům depozitních produktů BNPP PF, který působí v České republice pod značkou Hello bank! Smlouva o doporučování se netýká úvěrových produktů nabízených Hello bank!

K 26. dubnu 2023, registrovala Hello bank! v České republice přibližně 39 tisíc zákazníků, pro které vedla 13 tisíc běžných účtech a 35 tisíc spořicích účtů. Klienti drželi u Hello bank! celkový objem vkladů ve výši cca 1,7 milliardy Kč.

K 31. prosinci 2022 obsluhovala Skupina Komerční banky 2 240 000 klientů. Celková aktiva činila 1 304,1 miliardy Kč a vklady klientů dosahovaly 916,8 miliardy Kč.

Smlouva o doporučování uzavřená s BNPP PF je v souladu s cíli růstové a transformační strategie Komerční banky KB2025, která byla představena v listopadu 2020.