• Vše o KB

Komerční banka a Mastercard vás zvou na online vánoční koncert PKF – Prague Philharmonia s Vojtou Dykem a Martou Kloučkovou

Mimořádný zážitek nabídne Komerční banka ve spolupráci se společností Mastercard v úterý 22. prosince 2020 od 19.00 hodin unikátní vánoční koncert, jehož exkluzivní program zahrne tradiční i méně známé vánoční skladby. Koledy a písně zazpívají Vojta Dyk a Marta Kloučková v doprovodu orchestru PKF – Prague Philharmonia v prostorách Národní galerie Praha – obou je KB generálním partnerem - v Paláci Kinských a v kostele sv. Šimona a Judy. Večerem bude provázet moderátor Filip Horký. Koncert bude možné sledovat on-line na stránkách – www.priceless.com/kb.

21. 12. 2020 10:15

„Vánoce si nedokážeme představit bez tradičních koled, vánočních koncertů a osobních setkání. Letošní rok je bohužel jiný. Jeho symbolem je neviditelný vir, ale také prudký rozvoj digitalizace. Proto budeme rádi, pokud náš online přenos koncertu PKF – Prague Philharmonia alespoň touto cestou přispěje k vytvoření tradiční vánoční atmosféry a přiměje nás zastavit se, zaposlouchat se do krásných hlasů a tónů, zamyslet se nad dobou, kterou prožíváme, a prožít pravou podstatou štěstí a spokojenosti.“

Hana Kovářová, výkonná ředitelka pro Brand strategii a komunikaci Komerční banky

„Mnoho z nás se nyní potýká s těžkostmi a je zřejmé, že letošní Vánoce budeme všichni prožívat jinak, než jsme zvyklí. Jsme proto rádi, že se můžeme společně s Komerční bankou podílet na koncertu plném vánočních melodií. Bude to zážitek k nezaplacení pro všechny, kteří si chtějí vychutnat tu pravou vánoční atmosféru i v současných omezujících podmínkách. Chceme tak všem popřát klidné Vánoce a mnoho sil do nového roku.“

Michal Čarný, generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko

Mezi písněmi nebudou chybět české koledy Pásli ovce Valaši, Nesem vám noviny nebo Narodil se Kristus Pán. Dále americké vánoční hity Let It Snow či White Christmas. Do seznamu byly zařazeny i slavné klenoty klasické hudby, jako jsou Air od Johanna Sebastiana Bacha, Boccheriniho Menuet a další.

Komerční banka a společnost Mastercard vám přejí všem krásný hudební zážitek a klidné prožití vánočních svátků.

Pavel Zúbek
Komunikace KB