• Články
  • Půjčka od Komerční banky pro občany

Půjčka od Komerční banky pro občany

Každý se může jednou za čas dostat do situace, kdy musí naráz zaplatit větší finanční částku. Když se rozbije lednička nebo potřebujete peníze na rekonstrukci, není nic jednoduššího než sáhnout po bezpečné půjčce od Komerční banky, která je tady pro občany, studenty i zaměstnance.

Půjčka pro občany od Komerční banky se hodí třeba při rekonstrukcích, nákupu nového vozu nebo na pokrytí nečekaných výdajů. Pro vypořádání se s případnou havárií v domácnosti je dobré mít sjednané pojištění majetku. To se skládá z několika částí, které jdou mezi sebou libovolně kombinovat – můžete mít všechny tři najednou, dvě vybrané nebo třeba jen jednu z nich. Konkrétně se jedná o pojištění nemovitosti, pojištění domácnosti a pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě (např. když vaše dítě míčem rozbije sousedovo okno nebo při praní vytopíte byt pod vámi). Pojištění nemovitosti je povinnou součástí hypoteční smlouvy, sjednat si ho ale můžete i bez hypotéky. U domů si ho obvykle sjednává vlastník sám, u bytů se pojištění řeší v rámci společenstva vlastníků jednotek.

Pozor, mnozí zaměňují pojištění nemovitosti s pojištěním domácnosti – pojištění nemovitosti se vztahuje na škody způsobené na samotné nemovitosti – vlhké zdi, vylomené vstupních dveřích, rozbitá okna atd., zatímco s pojištěním domácnosti chráníte veškeré věci, které ve svém domově máte – elektroniku, nábytek, obrazy apod. Pojištění nemovitosti si můžeme představit jako krabici a pojištění domácnosti potom jako věci, které do krabice vložíte.

Půjčku na cokoli nabízíme až do výše 2 500 000 Kč. Závazky u jiných bank si u nás můžete sloučit pomocí konsolidace půjček. Snížíte si měsíční splátky, odpadnou vám starosti s různými termíny splácení, ušetříte na poplatcích a navíc vše vyřídíme za vás.

Ať už osobní nebo studentská půjčka od Komerční banky se přizpůsobí vašim potřebám i životní situaci. Pro sjednání se zastavte na pobočce nebo nám nechte kontakt a my vám zavoláme zpět. Naši klienti si mohou o půjčku zažádat také online v aplikaci MojeBanka nebo Mobilní banka.

Výši splátek a délku splácení si určujete sami u osobní i studentské půjčky. Sjednat si můžete i pojištění schopnosti splácet, díky kterému získáte klid v duši a předejdete případným komplikacím. Při potížích nebo problémech se splácením nám dejte včas vědět a společně vymyslíme to nejvhodnější řešení.

Reprezentativní příklad

Výše úvěru 400 000 Kč, splatnost 8 let, pevná úroková sazba 6,90 % p. a, RPSN 7,12 %, celková splatná částka 520 712,72 Kč.

1. splátka úroků 460 Kč, 2.–95. anuitní splátka 5 477 Kč, 96. anuitní splátka 5 414,72 Kč.

Měsíční poplatky za běžný účet MůjÚčet 0 Kč, el. výpisy 0 Kč. V případě sjednání úvěru online jednorázový poplatek za sjednání úvěru 0 Kč. Příklad je spočítán k datu čerpání 14. 9. 2023 a termínu splácení úvěru vždy k 20. dni v měsíci.

Sjednejte si osobní úvěr