Refinancování půjčky

Pokud je vaše současná půjčka spojená s nevýhodnými podmínkami a vysokým úrokem, zkuste ji refinancovat neboli převést do jiné banky. Jestli máte úvěrů víc, vhodnou variantou pro vás může být jejich sloučení a převedení k jednomu poskytovateli. Díky refinancování půjčky i konsolidaci obvykle dostanete lepší podmínky.

Refinancováním nebo sloučením půjček do jedné většinou můžete získat nižší úrok, snížit měsíční splátku nebo upravit dobu splácení podle vašich potřeb a možností. Vždy záleží, jaké podmínky se vážou k vaší současné půjčce a co vám nabídne banka, do které ji převádíte.

Kroky k refinancování půjčky u KB

Převedení půjčky do Komerční banky můžete vyřídit na pobočce nebo v internetovém bankovnictví, pokud už jste naším klientem. Zažádáte o novou půjčku, kterou bude zaplacena vaše původní. Refinancovat můžete nejen úvěr z jiné banky, ale i od nebankovních společností. Jen si nezapomeňte ověřit, zda vám za ukončení původního úvěru nehrozí administrativní poplatek.

Konsolidace je také snadná a oproti placení několika souběžných půjček má spoustu výhod. Ušetříte na různých poplatcích a půjčku můžete kdykoli splatit v celé její výši. Můžete získat i další peníze navíc na cokoli. Výhodou sloučení půjček je, že jednoduše splácíte všechny jako celek a nestane se vám, že na některou zapomenete.

Kromě občanů mohou úvěry převádět i podnikatelé. Podnikatelský úvěr jde využít právě i na refinancování půjčky nebo sloučení stávajících úvěrů, kreditních karet a kontokorentu.

O nic se nemusíte starat, vše vyřídíme za vás. Vypočítáme vám výši celkové půjčky a nabídneme nové podmínky, které si můžete pro představu spočítat na online kalkulačce. Výši splátky i termín splácení si u nás domluvíte podle svých potřeb. Jakmile podepíšete smlouvu o půjčce a čerpání, začne vám běžet nový splátkový kalendář.

Jaké půjčky můžete převést

Konsolidovat můžete úvěry, kreditní karty, kontokorent, konsolidace předchozích půjček nebo úvěr na auto. Refinancování půjčky je vhodné pro ty, kteří splácí jeden úvěr s nevýhodnými podmínkami. Při žádosti o převedení půjčky po vás banka může vyžadovat několik dokumentů:

  • Kopie podkladů ke stávajícím půjčkám
  • Občanský průkaz
  • Druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz nebo cestovní pas)
  • Doložení vašich příjmů prostřednictvím výpisů z účtu


Pokud chcete poradit s refinancovaním půjčky, neváhejte se na nás obrátit. Objednejte se na pobočku nebo nám nechte své telefonní číslo a my vám zavoláme.

Sjednejte si