Výpisy emailem

30. 1. 2018 14:30
Témata

Potřebujete mít přehled o platbách na svém bankovním účtu kdykoliv a kdekoliv? Nastavte si v internetovém bankovnictví  nebo si sjednejte na pobočce KB posílání výpisů emailem. Budete tak mít dokonalý přehled o svém účtu i bez přístupu do internetového nebo mobilního bankovnictví. A pokud jsou Vám nyní výpisy doručované poštou a vy je změníte na doručování e-mailem, můžete mít dobrý pocit, že jste šetrní vůči životnímu prostředí.

Výpisy emailem si můžete zřídit ke všem depozitním i úvěrovým účtům, k debetním i kreditním kartám. Tyto výpisy si můžete zřídit i v případě, že nemáte internetové bankovnictví. Stačí dojít na pobočku KB, kde si smluvně sjednáte, ke kterému účtu chcete výpis emailem. Pokud máte internetové bankovnictví, zasílání výpisů emailem si upravíte jednoduše prostřednictvím kanálů přímého bankovnictví MojeBanka, MojeBanka Business a Profibanka.

Výpis e-mailem je opatřený digitálním podpisem, který zajišťuje pravost  a neporušenost výpisu. Výpis vám můžeme zasílat i na dvě různé emailové adresy ke každému účtu, ke kterému bude výpis emailem zasílaný.