Komerční banka od listopadu upravuje otevírací dobu poboček

Každý pracovní den od 9:00, dvakrát týdně do 17:00 a v pátek do 15:00 – to je nová a jednotná otevírací doba všech poboček Komerční banky od 2. listopadu 2020. Upravená otevírací doba umožní zajistit provoz ve všech 242 pobočkách s ohledem na možné zvýšení počtu nedostupných zaměstnanců z důvodu nemoci, karantény nebo ošetřování člena rodiny. Opatření současně dovolí pracovat z domova většímu počtu zaměstnanců KB, kteří mohou klienty obsluhovat vzdáleně.

30. 10. 2020 11:00

„Chováme se zodpovědně vůči společnosti, ve které žijeme a podnikáme. Cílem našeho rozhodnutí je dále omezit možnost šíření koronaviru a ochránit tak naše zaměstnance a klienty.“

Miroslav Hiršl, člen představenstva Komerční banky

Většina klientů si již osvojila práci s on-line nástroji Komerční banky a vzdálenou obsluhou. Klientům doporučujeme řešit běžný servis prostřednictvím online nástrojů či vzdálené obsluhy. Komerční banka významně investuje do dalšího rozvoje digitalizace tak, aby většinu běžných bankovních činností bylo možné jednoduše a pohodlně vyřídit z pohodlí domova nebo odkudkoliv to pro klienta bude výhodné.

Otevírací doba poboček Komerční banky platná od 2. listopadu 2020:

Pondělí09:00 – 12:0013:00 – 17:00
Úterý09:00 – 12:00