Komerční banka představila nové kreditní karty

Komerční banka nabízí od počátku dubna dvě novinky v oblasti kreditních karet. Jedná se o karty vydávané v rámci platformy MasterCard World - A kartu a Lady kartu. Obě nové karty nabízejí kromě standardních funkcí množství doplňkových služeb a výhod jako jsou například slevové programy nebo příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1 % z objemu bezhotovostních karetních transakcí.

Každému, kdo chce jednoduše a bezpečně platit v obchodech a vybírat z bankomatů kdekoli na světě a současně si užít nakupování se slevou díky slevovým programům je určena A karta. Kromě standardní nabídky, do které patří až 45 dnů bezúročného období platného i pro výběry z bankomatu nebo možnost výběrů hotovosti prostřednictvím služby Cashback, nabízí A karta řadu novinek. Jedná se především o slevový věrnostní program VIP Sphere card pro až 30% slevy u více než 8 000 partnerů včetně internetových obchodů a Elite program, který držiteli karty pojistí nákupy nebo usnadní rezervační služby.

Především ženám je pak určena Lady karta, která přináší opravdu chytré a stylové výhody: skvělé slevy při nakupování v široké síti partnerských obchodů zaměřených zejména na módu, ale i na kosmetiku, zdraví, gastronomii a kulturu. Lady karta také obsahuje unikátní sadu doplňkových pojištění,pro ženy. Kromě pojištění nákupu, prodloužení záruční doby, pojištění doručení internetového nákupu, pojištění storna vstupenek a pojištění kabelky získají klientky s Lady kartou také užitečné asistenční služby Lifestyle a Home Assistance. Navíc si klientka může sjednat i volitelné pojištění schopnosti splácet pro případ ztráty zaměstnání, dlouhodobé nemoci, invalidity nebo úmrtí. O všech výhodách a probíhajících akcích spojených s Lady kartou se mohou klientky dozvědět na stránkách www.ladykarta.cz.

„Kreditní karty jsou dnes už natolik rozšířeným platebním nástrojem, že nabídka jejich možností nemůže být omezena pouze na samotné placení za zboží a služby. Zákazník logicky očekává, že dostane něco navíc. A právě tohle přání jsme se snažili v doplňkových službách nových kreditních karet KB co nejvíce zohlednit,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Obě kreditní karty představují další stupeň rozvoje konceptu MojeOdměny, v jehož rámci Komerční banka odměňuje klienty za jejich aktivitu. Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1 % z objemu bezhotovostních karetních transakcí získají majitelé kreditních karet bez ohledu na to, zda čerpají úvěr, nebo splatí veškeré útraty kartou v průběhu bezúročného období. Pokud přesáhne obrat bezhotovostních transakcí uskutečněných kartou 3 000 korun za měsíc, neplatí navíc žádné poplatky za její vedení.