T-Mobile Bonus karta od Komerční banky nabízí novou formu odměn

Zájem o víceúčelové platební nástroje neustále roste. Potvrzuje to i T–Mobile Bonus karta, společný produkt Komerční banky a mobilního operátora T–Mobile, kterou v současné době využívá téměř 60 tisíc klientů. Atraktivitu zvyšuje i nový systém odměn, který program přinese od září tohoto roku.

Karta je určena tarifním zákazníkům T–Mobile, kteří budou za její používání odměňováni volnými minutami do sítě operátora Už za první použití karty zákazník získá 55 volných minut, za každých utracených 1 000 Kč obdrží zákazník dalších 5 volných minut. Tyto volné jednotky platí po jedno zúčtovací období a jsou čerpány jako první.

Body jsou připisovány následovně:

Měsíční útrata na kartě Výhoda
100 Kč  –  999,99 Kč 5 minut
1 000 Kč – 1 999,99 Kč 10 minut
2 000 Kč – 2 999,99 Kč 15 minut
3 000 Kč – 3 999,99 Kč 20 minut
4 000 Kč – 4 999,99 Kč 25 minut
5 000 Kč – 5 999,99 Kč 30 minut
6 000 Kč – 6 999,99 Kč 35 minut
nad 7 000 Kč 50 minut

„Nabídka T–Mobile Bonus karty je bezkonkurenční nejen díky bezúročnému období v délce až 76 dnů, ale také širokým spektrem dalších možností. Věříme proto, že změny, které náš partner připravil, ještě dále zvýší její atraktivnost,“ uvedl Radko Belada, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví KB.

Více informací o aktuální nabídce produktů1 a služeb Komerční banky získáte u našich bankovních poradců nebo na bezplatné informační lince 800 521 521.

1) Poskytovatelem úvěru ke kartě je ESSOX s.r.o., dceřiná společnost Komerční banky.