Platební styk a otevírací doba poboček KB na konci roku 2012

Všechny pobočky Komerční banky, budou v závěru roku 2012 v provozu ve standardních otevíracích hodinách kromě 31. 12. 2012, kdy bude zkrácena otevírací doba všech poboček do 13.00 hodin.

Komerční banka připravila pro své klienty podrobné přehledy týkající se otevírací doby poboček KB a nejzazších termínů, ve kterých je nutné předat příkazy k úhradě (pro tuzemské nebo pro zahraniční platby včetně SEPA EuroPlateb), příkazy k inkasu a vklady hotovosti na přepážkách, pokud mají být zpracovány a připsány na účet příjemce ještě v roce 2012.

Klienti KB, kteří využívají online služeb přímého bankovnictví, jsou o nejzazších termínech předání příkazů informováni též pomocí vývěsky v příslušné aplikaci. Standardní platby v Kč do jiných bank v ČR je možné předat prostřednictvím služeb přímého bankovnictví nejpozději 28. prosince 2012 do 20.30 hod. (se splatností v tomto dni) a platby v rámci KB 31. prosince 2012 do 20.30 hodin (se splatností v tomto dni). Dne 31. 12. 2012 lze ještě zaslat platby v Kč do jiných bank v ČR s označením expres až do 13.00 hodin. Navíc služba Expresní linka KB bude k dispozici v nepřetržitém provozu i v období Vánoc a novoročních svátků.

Upozorňujeme, že vklady v hotovosti na účty Modré pyramidy stavební spořitelny, nebo na účty Penzijního fondu KB, případně účty vedené v ČNB, je nutné provést nejpozději do 28. prosince 2012 včetně, aby bylo zajištěno jejich připsání na příslušné účty ještě v roce 2012.

Detailní informace můžete získat na stránkách www.kb.cz nebo na všech pobočkách KB.