Komerční banka již měsíc testuje své zaměstnance na covid-19

Komerční banka již měsíc nabízí svým zaměstnancům možnost bezplatného otestování. V termínu od 18. do 22. prosince 2020 nabídne tuto možnost i v krajských městech po celé České republice. Bezplatné testy jsou pro zaměstnance připraveny přímo v prostorách vybraných poboček banky. Komerční banka je první bankou v ČR, která bezplatné a pohodlné testování svým zaměstnancům v takovémto rozsahu nabízí.

17. 12. 2020 14:30

„Ochrana zdraví zaměstnanců a rovněž klientů je pro nás v letošním roce prvořadá. Proto jsme se rozhodli zapojit do celostátní testovací kampaně a co nejvíce zjednodušit dostupnost odběrových míst pro naše zaměstnance, která jsou připravena přímo ve vybraných pobočkách banky.“

Jan Juchelka, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky

Nabídka Komerční banky pro své zaměstnance se vztahuje na antigenní testy prováděné výtěrem z nosohltanu s výsledkem do 12 minut. V případě pozitivního AG testu, proběhne ihned PCR test (laboratorní vyšetření s výsledkem do 24 hodin). Opět bezplatně. V případě pozitivního testu je samozřejmostí i následné trasování rizikových kontaktů v rámci banky a jejich otestování.

Pavel Zúbek
Komunikace KB