• Vše o KB
  • Novinky
  • Mobilní banka chce přiřadit vaše zařízení. Uděláme to automaticky.

Mobilní banka chce přiřadit vaše zařízení. Uděláme to automaticky.

Vážení klienti, o víkendu přijde nová verze Mobilní banky a Mobilní banky Business. Jedna ze změn bude silnější ověření, tzv. Strong Customer Authentication (SCA). Nově budete moct využívat Mobilní banku a Mobilní banku Business jen ze zařízení, které je přiřazené v internetovém bankovnictví MojeBanka. Zařízení vám přiřadíme automaticky.

5. 10. 2019 10:00
Témata

Od začátku hledáme cesty, jak zabezpečit vaše účty na maximum. Pro další používání Mobilní banky a Mobilní banky Business bude nutné si aplikaci přiřadit v internetovém bankovnictví nebo na pobočce KB. Abyste s tím kvůli aktualizaci neměli starost, uděláme to za vás. Automaticky přiřadíme všechna zařízení, ze kterých jste se přihlásili za posledních 60 dnů. Silnější ověření bude platit i do budoucna. Pokud si tedy nainstalujete aplikaci novou, nezapomeňte si ji pak hned přiřadit podle návodu.

Aplikaci pak můžete používat dvěma způsoby. První je pasivní, kdy v Mobilní bance uvidíte jen náhled účtů. Aktivní je plnohodnotná Mobilní banka do kapsy s platbami, nastavením, investicemi – zkrátka vším, na co jste zvyklí.