Pomáhejte s námi

Jedeme dál. Koronaviru navzdory. Nejdříve jsme mezi prvními pomohli prostřednictvím dvaceti neziskových organizací mimořádným grantem ke zmírnění následků koronavirové epidemie.

14. 4. 2020 10:00
Témata

Také jsme podpořili dalších dvanáct organizací ve dvou pravidelných výzvách zaměřených na nejmenší děti a dospívající. A protože mimořádný grant byla pomoc velmi vítaná*, chystáme další. Chceme i nadále minimalizovat napáchané škody, a také být připraveni, až bude krize končit a všichni se začneme pomalu vracet do běžného života. 

Pomáhejte s námi a přidejte se. Bude vás potřeba.

Obrovská psychická zátěž u seniorů po týdnech izolace, prohloubení rodinných konfliktů, zhoršená finanční situace, vyčerpání lidí v první linii, to vše a mnoho dalšího si zaslouží naší pozornost.

Všechny získané prostředky pošleme dál a rozdělíme do neziskových organizací, aby se dostaly k nejpotřebnějším. Firemním dárcům připravíme darovací smlouvu. Stačí nás kontaktovat. Přispět můžete na náš účet 2970297/0100. Použijte, prosíme variabilní symbol 019.

Jednotlivce prosíme, aby použili níže přiložený QR kód. Pro Potvrzení o daru nás taktéž neváhejte kontaktovat.

QR platba

*Rádi se s vámi podělíme o milé ohlasy

  • Kdo rychlé dává, dvakrát dává. (Cesta domů)
  • Jste nejlepší! Moc děkujeme. Vyřiďte prosím naše díky všem v nadaci. (Borůvka Praha)
  • Jste náš parťák za všech okolností. (Národní ústav pro autismus)
  • Váš zájem a ochota pomoci jsou pro nás velkým povzbuzením. (Život 90)
  • Moc a moc děkujeme za tak operativní a rychlou pomoc, která je velmi potřebná pro zachování potřebného chodu organizací, které se starají o ty nejohroženější skupiny lidí a pomoc jejich klientům. (Anděl Strážný)

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Fotka s rouškou

Kontakt

Mgr. Jiří Kocourek
E-mail: jiri_kocourek@kb.cz
www.nadacejistota.cz